GBG-CPH-BKK-HKT

När vi landar i Thailand efter för många timmars flygande så kastas blommor för våra fötter och vi kliver ur planet i strålande solsken och ser sådär avslappnat coola ut i stora solglasögon. Eller nä, inte riktigt. När vi landar i Bangkok så öser regnet ner.  Det är blött överallt. Ni som varit på Bangkoks flygplats vet att det är en gigantisk glaskub, riktigt häftig byggnad faktiskt. MEN intrycket sjunker en aning när det går syndafloder till rännilar längs glasväggarna. Det är precis som om någon slagit in hela flygplatsen i stora, böljande gardiner av vatten. Ganska deprimerande faktiskt. I övrigt har flyget gått oroväckande smidigt.  Under fem timmar satt Shane bredvid en barnfamilj och fick utstå en sjuhelevetes skrik, röj och rock n roll. Klockan tre tröttnade han och bytte plats. På flyget mellan Bangkok och Phuket hamnade han också bredvid småbarn – det verkar bli ett stående inslag, kul! Et annat stående inslag har varit mina totala avdomningar på de korta flygen. På det första från Göteborg till Köpenhamn slocknade jag precis när vi lått luften och vaknade när vi slog i marken. Samma sak hände mellan Bangkok- Phuket fast nu somnade jag innan vi lyft ens. Jag vaknade däremot att jag dreglade mej själv på bröstet och det rann innanför linnet. Jag hoppas inte att det var någon som såg.

På Köpenhamns flygplats så åt vi på O’Learys och hade världens konstigaste servitör. Niels, som han hette, kom fram och sa ”öl?”
– Nä, vi vill äta först.
– Öl?
– Nej, vi vill äta först, mat, food.
– Öl?
– Nej, FOOD! MAT!
– Je je je. Efter sju timmar efter mat så var det faktiskt det vi ville ha först, något danskar har svårt att ta till sej. Samma konversation uppreades två gånger till då han antagligen tyckte att vi drack för långsamt. En rågblond man med blåa ögon i 30-årsålders som pratade riktigt tyst och svårt. Nej, tack.

Nu är klockan snart 01.00 här i phuket och det börjar bli dags att knyta ihop säcken. Imorgon ska vi ha en rundtursdag. Planen är att ta en riktig turistbuss för att få se stan eftersom vi nu inte har en aning om nåt för att senare på dagen ta en tur ner till de olika gymmen vi kollat in och bestämma var vi ska börja träna nånstans.

... Men det ändrades fanimej!

finurlig

Må väl!

// Henke

Annonser

~ av hipstart på augusti 20, 2010.

3 svar to “GBG-CPH-BKK-HKT”

 1. Så härligt att höra att ni kommit fram utan större missöden än lite dregel. Synd om Shane dock att hela tiden hamna bredvid skrikande barn.
  Ditt ICA-kort har kommit idag och jag ska försöka få ut det hos Shakir i tobaksaffären. Så fort du får en adress ska jag försöka skicka det till dig. Kanske bäst att det går iväg rekommenderat.
  Johan har också fått bekräftelse på att han anmält studieuppehåll och det är OK. Han måste anmäla senast den 15 oktober om han vill fortsätta läsa i Stockholm i januari.
  Hälsa Shane och Johan!
  Puss mamma

  • Okej vad bra, jag avvaktar med att skicka någon address eftersom vi bara bor här på hotellet i tre nätter. Vi har inte hunnit spana in något annat än men troligtvis så blir det direkt till något gym. Okej, vad bra med studieuppehållet och det ska jag meddela honom.

   Kram!

   // Henke

 2. Ska träffa Hanna i morgon middag och lämna över nycklarna. Jag hittade 122 också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: