Morgonmys

Fångst

Ännu en morgon, ännu sol, ännu inga moln. Crazy! Dagen började med en promenad ner till gymmet för att skaffa mej ett par nya handskar och betala träningsavgiften. Jag hittade ett par mycket fina ljusblåa skapelser. Fin gångst.

Vidare till 7/11 med Johan för att fixa oss lite frukost. Thailand måste vara världens 7/11-s rikaste land. Här finns hur många som helst och de fungerar mer som en närbutik än som den överprisade kedjan de är i Sverige. Här är det billigare att handla på 7/11 än på stora matbutiker. De enda som handlar i de stora matbutikerna här är turister. På 7/11 så hittade jag dagens andra fina fångst; makrill i tomatsås på burk. Det har de inte haft i de andra butikerna vi varit inne i, det skiljer nämligen lite i sortiment de olika butikerna emellan.

Så nu har jag smällt i mej en liten burk yoghurt, grovt-bröd-dubbelmacka-med-makrill, en kaffedrink och mjölk på typ två sekunder. Jag har ont i magen, skönt ont i magen. Två timmar utan frukost för mej är plågsamt.

I Thailand så får man makrillen i bitar, stora bitar, stora bitar med skinnet kvar. Görmumsigt och det passar utmärkt på mackan. Det passar inte alls på golvet däremot om man spiller. Det var tråkigt.

Dags att kolla film och chilla inne i skuggan innan det är dags för träning.

Ciao bella!

// Henke

Annonser

~ av hipstart på augusti 27, 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: