Banana pancake is the SHIET!!

Told ya!

Precis som Daniel, http://www.sweskate.se/daniel/ sa så är banana pancakes the shit! Helt enkelt cp-goda! Tyvärr är det lite för mycket socker för att jag som träningsknarkande matfreak ska kunna äta dagligen men fa-an vad gött det var =) Det smakar typ som tunn, stekt sockerkaka. Fluffig som ett sommarmoln och på toppen ligger skivad banan som bidrar med smak och lite vätska.  Däremot är det mest kolhydrater och inga proteiner i en sån här. Men det löser vi på grillfesten ikväll, bara kött för mej. Gott så!

Precis, det är grillfest ikväll igen. Det är det vi gör härnere. Vi grillfestar. Inga konstigheter, bara grillfest. Det verkar ju bli lite bättre väder hemma nu så ni kan ju vänta några dagar med vinterjackorna änsålänge. Det är ju så tråkigt att behöva ställa in hela livet för att det är för kallt för att gå utanför dörren. Det enda kalla härnere är bärsen. Eller, det vet jag iofs inte så mycket om eftersom det hittills blivit mest sojamjölk, vatten och cola zero. Men de har varit kalla. Löjligt kall sojamjölk Black är också sepe-gott.

Slutstuderat för idag för mej nu. Det är kul att ha kommit igång med det och även kursen verkar mycket bra. Inga föreläsningar, inga seminarier, bara egna uppgifter och några få inlämningsdatum.

Pannkaka i min mage som det ska
det går bra nu
men lite för mycket socker för att det ska va bra
Men jag mår bra ändu =)

Cock

Skickar med lite gammal konst bara för att ni ska komma med i gejmet.

sân-di-pâhp – Peace!

// Henke

Annonser

~ av hipstart på augusti 30, 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: