Svärje

Har haft lite mer närkontakt med Sverige idag och det känns bra. Lyssnat på radio, pratat med mamma och surfat på massa svenska hemsidor. Jag har hittat en skitgrym sidan, det kan rent utav vara den coolaste i hela världen men den kommer jag hålla hemlig än så länge för att inte blåsa några överraskningar som jag har börjat småplanera.
Mamma tyckte att jag blivit smal i ansiktet men jag tror att det var min ”skäggstubb” som spelade henne ett spratt. Efter att ha sparat i fyra dagar så kan man se en antydan till skugga på kinderna vilket kan ge ett smalare intryck. Fast jag har också börjat på en salladsdiet. Det är väldigt gott med sallad när det är såpass varmt som det är och en skön kontrast mot alla nudlar och riskorn jag ätit hittills. Ja, jag är periodare. Jag kan äta samma sak i två veckor för att sedan tröttna och gå över till nästa. Jag kan äta köttfärs till frukost, lunch och middag flera dagar i sträck och tycka att det är det bästa nånsin.

Kanske jag ska lägga upp en bild på dagsformen efter en månads vistelse i Thailand?

// Henke

Annonser

~ av hipstart på september 17, 2010.

Ett svar to “Svärje”

  1. Det var roligt att prata med dig. Det är svindlande att både kunna se och prata med nån som sitter på andra sidan jorden. Heja tekniken!!! (för det mesta)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: