Störd kväll

Ett stycke utekvällshistoria. Det blev nog bättre än vad någon av oss hade hoppats på från början. Senaste gången jag var ute var avskedsfesten vi hade innan vi åkte. Men då var jag tvungen att stiga upp nio på morgonen för att städa ur festen och min lägenhet. Det var en bra dag efter så med, väldigt bra faktiskt men lite störigt var det att inte ha nån tid över till att bara sitta. Det är det enda jag gjort idag. Anyway, tillbaks till kvällen..

Vi började med att åka ner till Rawai till en restaurang på stranden. Vi satt verkligen precis vid vattenkanten, två meter till och vi hade doppat fötterna i havet. Helt fantastiskt läge. Johan har blivit lite utav en uppstyrare av våra lördagskvällar, mest eftersom han är den med mest krav.

Shane i Rawai

På Nikitas i rawai så åt vi men framförallt drack gott. Shane ser ju onekligen rätt lycklig ut på bilden. Jag är så jävla nöjd att både Shane och Johan följde med, vi har svinkul varje dag. Här drack vi thailändsk öl och whiskey, vanlig öl och whiskey, rom, gin, shots, drinkar i kvinnnoformade glas och drinkar med blommor i. Jäkligt schysst ställe!

Efter det drog vi vidare till en annan bar i närheten för att ringa en taxi som kunde ta oss in till Patong, sSlutdestinationen för kvällen. Johan hade tittat upp ett antal ställen och vi hade valt Club Seduction, bara namnet liksom =) Vi valde seduction för att det skulle vara rätt många turister och inträdet gjorde att bar girlsen höll sej borta. Svinigt bra val visade det sej.

Ni ser ju hur nöjd Johan är när han dansar i bakgrunden medan vår bartender blandar våra drinkar. ja, ni läste rätt. Vi hade en egen bartender vid bordet som blandade våra drinkar. Vi hade mycket mer sprit än blanddricka så de var rätt starka. Det ska man ge thailändarna, de blandar starka drinkar, mkt alkohol. Även de man köper i baren och inte dricker helrör. Stek!

Sen var det bara röj hela natten…

Jag har ett gäng mycket bra bilder men framförallt videofilmer som är sjukt roliga. Däremot är de felvända på kameran eftersom jag filmade dem på högkant, är det någon som vet något program så man kan rotera videon?

Kärlek.

// Henke

Annonser

~ av hipstart på september 26, 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: