Ett avslut, ett farväl, en början på nåt nytt

Då är jag hemma i Sverige igen. Det känns lite overkligt men ändå skönt. Det blir lite utav en alternativ verklighet att vara därnere. Det är precis som att livet är satt på paus. Men nu är det dags att börja leva på riktigt igen och det ser jag fram emot.

Den här bloggen somnar nog in med det här inlägget, förvänta er inte att jag skriver så mycket mer här. Den var tänkt som en typ av öppen dagbok, för alla som var intresserade av att läsa de fyra månaderna jag spenderade nere i Thailand. Jag kommer låta den ligga kvar ett tag till för den som är sugen på att läsa igenom den igen eller spara bilder eller liknande men som sagt så kommer jag nog inte att skriva så mycket mer i den här. Det kan tänkas att jag startar en annan blogg så småningom men då kommer ni få reda på det.

Jag vill tacka alla ni tusentals som läst och kommenterat. Det har varit en förutsättning för att jag skulle orka hålla inspirationen uppe.

Så cirkeln är nu sluten. Det är dags att fira jul här hemma för att sen göra sej redo för nästa hop av utmaningar. Idag har jag bakat insnöade pepparkakstryfflar. Med dem orden lämnar jag er nu. Det är nämligen så jag själv känner mej. Som en insnöad pepparkakstryffel.

Annonser

~ av hipstart på december 21, 2010.

2 svar to “Ett avslut, ett farväl, en början på nåt nytt”

  1. Haha!

    Välkommen hem! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: