Me, me, it’s all about me

Allt började egentligen som fyllesnack för över ett år sen. Shane tyckte minsann att han skulle åka till Thailand och träna thaiboxning. ”Jag åker med!” stämde jag in, ”Bra, nu fan drar vi”!

Nästa dag när dimmorna vagnat och ögonlocken öppnades någorlunda lätt ringde Shane mej för att fråga om jag verkligen var seriös dagen innan. Som om JAG inte alltid var seriös? HA! Vilken skymf! Men det var jag och resten är som de säger; historia.

Så nu sitter jag här på Phuket. Jag har sagt upp min lägenhet och är tjänstledig från jobbet. Inget som binder upp mej mer än famlij och vänner, vilka jag saknar väldigt mycket.

Med på resan har jag en av mina bästa vänner, Shane och min yngre bror, Johan. Johan har pluggat ett halvår i Stockholm så det är kul att kunna träffas så ofta som vvi kommer göra nu ett tag framåt.

Mamma och Pappa, jag saknar er!

Hej!

Annonser

2 svar to “Me, me, it’s all about me”

  1. Men vi saknar er också. Det är tur att det finns videosamtal, chat och blogg och sms – annars vet jag inte hur det skulle gått. Det känns väldigt bra att läsa din blogg och det här fixar ni lika bra som jag fixar styrketräningen.
    Men till jul blir det nåt extra när ni kommer hem igen…för det gör ni väl??
    pussar från Mojan och kramar från Far

    • Ja, teknikens under är ju helt makalösa =) Julen kommer helt enkelt bli sepe-bra, det är allt jag har att säga just nu =) Ja, vi kommer hem då. Jag ska ju börja jobba igen.

      Later!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: